jump to navigation

Birdy, birdy in the sky… 11 maart 2007

Posted by Cindy Hoomans in poll, Radio.
trackback

tryke_254267c.jpgHet is weer the day after the show die een beetje opgedragen was aan de vogelliefhebbers onder ons. Dat komt omdat je nog tot de 1e van april kunt zoeken naar kievitseieren. De eerste is al gevonden dus je kan rustig aan sneupen door de grassprietjes. ‘De Trije’ stond ook in ’t teken van vogels en ook was ik wel benieuwd wat men nou eigenlijk van dat zoeken naar eieren vind. Persoonlijk vind ik ’t allemaal wat onzin en eerder zielig voor die beestjes dat je hun ei afpakt, maar goed.. zo ongeloofelijk veel hou ik me niet bezig met onze gevleugelde diertjes. Afijn, de poll:

Poll: Eieren zoeken moeten ze afschaffen

Tussenstand:

Mark was ook weer van de partij en grote afwezige was Jan Bouke. Sander was wel weer efkes gezellig aangeschoven. Die had nog een artikel gevonden over hoe je je eigen bijdrage aan een beter klimaat kunt leveren. Een aantal wetenschappers van de Universiteit van Bristol hebben de oplossing gevonden voor het klimaatprobleem. Als ieder mens zou stoppen met ademhalen, zou dat per jaar al 1,88 gigaton CO2-uitstoot schelen. Klonk in de eerste instantie best heftig en de wetenschappers zijn slimme mensen, dus ze wisten ook dat als je te lang je adem inhoudt dat dat voor jezelf niet echt gezond is. Dus daarom stelden ze voor om één op de drie ademteugen over te slaan. Afijn, ’t hele artikel kun je op de site van Fok nalezen.

Sportnieuws

sven-website-goed.gifSporten is dus niet echt goed voor ’t broeikaseffect, aangezien je dan meer lucht nodig hebt natuurlijk. Dus je hebt meteen je excuus klaar als je stiekem te lui bent om je in ’t zweet te jagen in de sportschool of op ’t ijs. Wie daar niet te lui voor is is Sven Kramer, die gister in Salt Lake weer zijn eigen wereldrecord aan diggelen reed! En hoe!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: