jump to navigation

Jou lûd! 4 maart 2007

Posted by Cindy Hoomans in poll, Radio.
trackback

logo3.jpg
De polls staan tegenwoordig wel aardig in het teken van politiek. Hadden we vorige week nog het boerka incident en de week daarvoor of je nou wel of niet 2 paspoorten en dus 2 nationaliteiten mag hebben, dit keer stonden de provinciale verkiezingen centraal die aanstaande woensdag gaan plaatsvinden. Datgene wat ons, zo blijkt ook uit onderzoek, niet zo heel veel boeit. Slechts 28% weet wat de belangrijkste taak is van de provinciale staten en amper 1 derde weet wie de commissaris van de koningin is. Om maar even een voorbeeld te noemen hoezeer de meeste van ons op de hoogte zijn.

En wat doe jij op 7 maart aanstaande? Neem je je rode potlood ter hand of laat je dat hele stemmen maar voor wat ’t is?

Poll: Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Tussenstand:

In ieder geval wordt er minder promotie van gemaakt dan met de landelijke verkiezingen. Hoewel MC Remon samen met de commissaris van de koningin Ed Nijpels (ow ja, die was ‘t!) iedereen wel oproept om naar de stemhokjes te stromen. Dat doen ze door middel van een rap die gratis is te downloaden vanaf de site van Stembureau de Jong. Verdere informatie hierover vind je ook op die site.

Jou sels ek lûd!

Wie ook lûd mogen geven zijn iedereen die een instrument bespeeld of die de sterren helemaal of gedeeltelijk van de hemel zingt, met of zonder band. Herken je jezelf in dit profiel en vind je ’t leuk om dit eens ter gehore te brengen bij ons in de studio? DAT KAN! Je kan ff mailen ( info@radiomakant.nl ) of bellen naar 0515 420600 en vermeld uiteraard er eventjes bij dat het om het programma ‘Sport op Sneon’ gaat.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: